Za prijavo pokličite

 

EKO makedo

S pomočjo sistema makedo, bomo skupaj izbrali najzanimivejšo temo in izdelovali nove stvaritve ter se zraven noro zabavali. Žagali, luknjali in spajali bomo najrazličnejše materiale in se naučili še nekaj več o zanimivejšem zbiranju in razvrščanju odpadnih matrialov. Tudi kartonasta torta bo z nami, njamiiiiiiiiii!

starost otrok: od 3 let dalje
trajanje: 3 ure
lokacija:
• zabava poteka v vašem izbranem prostoru - doma, dvorišče, vrt
• prostor za zabavo priskrbimo mi (dodatno plačilo za najem prostora)

rezervacija: 10 dni pred praznovanjem
cena: do 12 otrok 130 € za vsakega naslednjega otroka 20 €
termini: po dogovoru - med vikendi in tudi med tednom

V ceno so všteta tudi vabila, zabavo fotografiramo in dostavimo slike na zgoščenki. O vseh ostalih željah se dodatno dogovorimo. S tem ko boste vašega otroka pripeljali na naše zabave, soglašate, da lahko fotografije uporabimo za naše marketinške namene.
V nasprotnem primeru nas predhodno opozorite, da tega ne dovolite.

 

Prevetrimo pljuča

Športne dogodivščine na trimstezi, preživetje v naravi, inovativne igre in še veliko več. S kolesi, rolerji, kajaki al ikar po dveh bomo raziskovali skrite kotičke v naravi. S culico športnega duha bomo otrokom podarili 3 urice dodatnega kisika, ki ga prevelikokrat porabijo pred računalniki.
Na vaše želje bomo pripravili nepozabeo zabavo za vašega rojstnodnevnega junaka ali junakinjo. Tudi pogostitev bo temi primerna, saj pri nas ne bomo mazali želodčkov, ampak jim bomo pripravili pravo mini fit gostijo.

starost otrok : od 3 let dalje

starost otrok: od 3 let dalje
trajanje: 3 ure
lokacija: po dogovoru
rezervacija: 7 dni pred praznovanjem
cena: do 12 otrok 130 €, za vsakega naslednjega otroka 20 €
termini: po dogovoru - med vikendi in tudi med tednom

V ceno so všteta tudi vabila, zabavo fotografiramo in dostavimo slike na zgoščenki. O vseh ostalih željah se dodatno dogovorimo. S tem ko boste vašega otroka pripeljali na naše zabave, soglašate, da lahko fotografije uporabimo za naše marketinške namene. V nasprotnem primeru nas predhodno opozorite, da tega ne dovolite.

 

Kuhalnica ustvarjalnica

Ta inovativen način rojstnodnevnega praznovanja je zasnovan tako, da se mali kuharji učijo o hrani, spoznajo tehnike za pripravo jedi, aranžirajo, spreminjajo posamezne sestavine v slastne jedi in se ob vsem še zabavajo. Mali kuharji bodo pripravljali, ustvarjali najrazličnejše kuharske mojstrovine, ki bodo prilagojene njihovi starosti in zmožnostim.

starost otrok: od 4 let dalje
trajanje: 3 ure
lokacija: po dogovoru
rezervacija: 10 dni pred praznovanjem
cena: do 10 otrok 215 €, za vsakega naslednjega otroka 20 € (največ 15 otrok na skupino) - če je otrok alergičen na kakšno vrsto hrane nam to prosim sporočite.

Program vključuje: ponudba jedi in pijač za otroke, priprava jedi, vabila, kuharske kape, zaščitne majice/predpasniki, prti/podloge, tiskani recepti za vsakega otroka, kuhanje z otroki, animacija otrok, izobraževalne igre, kuharska oprema (valji, podloge, deske, čopiči, jedilne barve, …), torta, darilo za vsakega, pospravljanje, zgoščenka s fotografijami.

Možnosti:
• zabava poteka v vašem izbranem prostoru - doma, jedilnica, dvorišče, vrt

• pridemo pol ure prej, pripravimo in dekoriramo prostor
• ves nered, ki bo nastal med zabavo, bomo počistili mi
• velikosti kuhinje naj vas ne skrbi, smo zelo prilagodljivi
• potrebujemo dostop do pečice in pomivalnega korita

• prostor za zabavo priskrbimo mi (dodatno plačilo za najem prostora)


 

Mnjam in srrkk za zabave

Zgodba hrane in pijače za otroke na naših zabavah ima prav posebno vrednost. Ponudili vam bomo bio zabavne napitke in pravljične jedi. Vedno bo sveža in polna barvne energije, brez cvretja in hitrega metanja v majhne želodčke. Komentarje, da imajo otroci najraje pizze, pomes frites, nagece,... bomo preslišali in vam pokazali, da je domišljija najboljša priloga za vse male jedce.