Cannot access 'username' to read contents.
 

Fotogalerija

 

Priročnik skiABC

Pred Vami je malo drugačno strokovno gradivo, s katerim boste otroke in ostale smučarske začetnike na nevsiljiv način učili in naučili alpskega smučanja. Do pravilnega, varnega in samostojnega smučanja pridemo le s preprosto in začetniku razumljivo razlago. In ideja te knjižice je skrita ravno v tem. Razumljive, smiselno razdeljene in povezane aktivnosti, vaje so nazorno prikazane v skicah, fotografijah, ter prilagojene starostni stopnji in znanju začetnikov. Kar 179 vaj sta avtorja opremila z opisi in jasnimi napotki, ki so za hitrejše iskanje, razporejeni postopno v barvnem kazalu. Format priročnika pa je prilagojen vsakemu smučarskemu žepu.

Tako se vsebina in oblika dopolnjujeta in dajeta UČITELJEM SMUČANJA, STARŠEM, PEDAGOGOM možnost za lastno kreativnost in drugačen pristop do učenja alpskega smučanja. SKOZI IGRO! S pomočjo priročnika imate na dosegu roke ves čas 179 različnih vaj in idej, katerih domiselnost zvišuje kvaliteto poučevanja in učenja. Sami pa izberete KOLIKO, KAKO in KDAJ jih boste uporabili. Osnovna metoda poučevanja smučanja naj bo igra in zavedanje, da smo na smučišču zato da uživamo!

Priročnik Smučarska ABCeda Po besedah uporabnikov je priročnik Smučarska abeceda, eden najboljših in najuporabnejših smučarskih literatur na tržišču. Zakaj? Zaradi uporabnosti na samem smučišču “žepni format“, zaradi hitrega iskanja posameznih sklopov “barvna razdelitev posameznih strani“, ... Priročnik je namenjen vsem, ki želijo popestriti učenje smučanja in otroke popeljati skozi najrazličnejše igre na snegu (nekaterim služi kot namig, drugim razloži kako dejansko vajo izpeljemo in zakaj je dobra). Posebnost in glavna prednost priročnika Smučarska ABCeda pa je v tem, da je napisan brez zapletene terminologije, na prijazen in vsakomur razumljiv način. Na kar sva avtorja zelo ponosna. Kajti večino SMUČARSKe LITERATURe JE BOGATO :)) OPREMLJENe s STROKOVNIMI IZRAZI IN TERMINI, ki pa so za dejansko praktično neuporabi
 

Cenik

Cena za izvod priročnika je 12,95€ + stroški pošiljanja
Cena priročnika ob naročilu nad 5 kosov 10,90 + stroški pošiljanja